Omdömen massage

Hjärta Moln OmdömenOmdömen

Min största inspiration inom massage och friskvård kommer från alla mina härliga och nöjda kunder som jag fått en fin kontakt med genom åren. Jag får energi när mina kunder berättar hur de blivit av med stress, värk och olika besvär. Det är det som driver Kropp & Hälsa friskvård framåt. Tack alla!
Här är några röster från ”goa” och glada kunder:

Privatkunder

Irja Persson-Utterhallhar fått Halvkroppsmassage regelbundet under cirka tio års tid.
”Efter att ha varit hos sjukgymnaster, akupunktörer, naprapater har Kropp & Hälsa’s massage hjälpt mig mer än jag trodde den skulle göra. Efter en serie inledande behandlingar har jag bland annat kunnat sova bättre. Massagen har betydligt minskat min mångåriga, konstanta värk i höger skulderparti och bidragit till större möjlighet till avslappning i hela överkroppen. Mottagandet är professionellt och personligt i ett bra läge.”

Henriettaöver 90 år gick regelbundet på behandlingen Halvkroppsmassage, Ben och fot-massage.
”Jag har fått en starkare rygg och betydligt mjukare nacke, så nu har jag fått min rullator höjd med ca 10cm. Tidigare var mina ben blå-lila men ser nu mycket bättre ut. Efter massagen känner jag att jag får bättre blodcirkulation och jag känner mig piggare.”

Christel49 år, har fått Helkroppsmassage.
”Efter massagen är jag mer avslappnad, känner mig bättre i leder, lättare i kroppen och känner att blodcirkulationen kommit igång. Jag känner mig uppiggad och avslappnad på samma gång. Heléne inger en trygghetskänsla i sitt yrke och jag känner mig alltid väl mottagen.”

Kaijahar fått Halvkropps-massage. Hon har andningsbesvär på grund av sin astma och sin kol (kroniskt obstruktivt lungsyndrom).
”Helénes massagebehandling gör att mina muskelspänningar släpper i överkroppen och jag får lättare att andas. Jag får bättre cirkulation och känner att all stress släpper. Detta gör mig lugn. Jag tycker om det trevliga bemötandet och den fina lokalen.”

Företagskunder

Argolis, Frösunda är ett assistansföretag som erbjudit sina anställda regelbunden massage för att de skall må bra och känna sig mer motiverade.

Martin Eliasson40+, gick ett par gånger om året på Helkropps-massage, Halvkropps-massage, Indisk huvud och ansiktsmassage, nacke och axlar.
”Behandlingarna har hjälpt mig med att lindra min smärta i axeln plus skulderbladet. Jag känner mig mycket mjukare i kroppen och det känns skönt i musklerna. Jag tycker det är rent och fint i lokalen, lugn atmosfär och avslappnande musik.”

Mikaela, 30+, gick regelbundet på Halvkropps-massage.
”Tidigare hade jag otroliga muskelknutor, som nu är borta tack vare regelbunden massage. Jag tycker det är trevlig personal med proffsigt bemötande i fräscha lokaler, lätt att ta sig dit och bra parkerings möjligheter. Sist men inte minst skön massage.”

Jag lyssnar till alla mina kunders omdömen. Läs gärna fler omdömen på andra webidor eller följ Kropp & Hälsa friskvård i sociala medier:
• Facebook

 

 

Min friskvård friskvårdskuponger

Actiway

 

Vi tar emot
Friskvårdsbidrag,
MinFriskvård friskvårdskuponger
Actiway friskvårdscheckar
från din arbetsgivare!

 

Vi har F-skatt!

 

Bokning
Tel. 070 - 402 14 60

 

Besöksadress:

Lergöksgatan 4b
Västra Frölunda

 

Se karta >>

 

© Kropp & Hälsa friskvård
Kropp & Hälsa Friskvård Health & Medicine